Διαιτολόγος, Ζιώγας Ιωάννης - Βιογραφικό

diaitologos zioga

Ο Ζιώγας Ιωάννης ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου ( ως ελεύθερος επαγγελματίας ) από το 1997 μέχρι και σήμερα. Διατηρεί το δικό του διαιτολογικό γραφείο στο Χαλάνδρι στην οδό Ηρώδου Αττικού 2 , 1ο όροφο , και δέχεται το κοινό εκεί σχεδόν καθημερινά… ( Δευτέρα και Τρίτη 10:00-19:00 , Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:30 , εκτός Τετάρτης ). Έχει σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη , και συγκεκριμένα στη Σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για 4 συναπτά έτη ( 8 εξἀμηνα σπουδών ). Πριν ξεκινήσει το ελεύθερο επάγγελμα είχε εργαστεί και στο ινστιτούτο αδυνατίσματος BodyLine στο Σύνταγμα ( ως διαιτολόγος στο τμήμα διατροφής ) για ένα χρόνο περίπου.

Ο διαιτολόγος Ζιώγας Ιωάννης βοηθάει όλους τους ανθρώπους που ζητάνε άμεση λύση στο πρόβλημα τους και θεωρείται ένας απλός συμπαραστάτης. Πιστεύει ακράδαντα ότι η καλή ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και δηλώνει απερίφραστα ότι τον μεγαλύτερο όγκο των γνώσεων του δεν τον έχει αποκτήσει από τις σπουδές του, αλλά από την καθημερινή τριβή με τους ανθρώπους εκεί στο γραφείο του και έξω από το γραφείο του. Ο διαιτολόγος Ζιώγας Ιωάννης ακολουθεί την απλή λογική που λέει ότι: βήμα-βήμα θα φτάσετε στον στόχο σας , και δεν θεωρεί ότι αντιμετωπίζεται η παχυσαρκία με μια δίαιτα μόνο , είναι κάτι πιο περίπλοκο, χρειάζεται άλλη προσέγγιση, χρειάζεται ένα συνδυασμό πραγμάτων. Τα προγράμματα που προτείνει στους πελάτες του είναι καθόλα ισορροπημένα σε όλα τα θρεπτικά συστατικά και στοχεύουν στην απώλεια του περιττού λίπους και όχι του πολύτιμου μυικού ιστού.

 Ο διαιτολόγος Ζιώγας Ιωάννης πιστεύει ότι πρέπει να σεβόμαστε το σώμα μας αν θέλουμε να μας σεβαστεί και αυτό. Επιμένει πως δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε πολύ δραστικά μέτρα ( δίαιτες αστραπή, μονοφαγίες, χημικές δίαιτες ) για να αποκτήσουμε το σώμα που πολύ επιθυμούμε. Ο αυτοέλεγχος πρέπει να υπάρχει στην ποιότητα και στην ποσότητα των τροφών που επιλέγουμε.

 Το site αυτό εκφράζει απόλυτα τον διαιτολόγο Ζιώγα Ιωάννη , είναι μια εικόνα του εαυτού του...   

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΜΙΝΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο κ. Ζιώγας Ιωάννης ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου ( ως ελεύθερος επαγγελματίας ) από το 1997 μέχρι και σήμερα..

Επικοινωνία
Ηρώδου Αττικού 2 Χαλάνδρι
Αττική  15233
Σταθερό: +30 21068 15403
Κινητό: +30 694 5877653
Email: ziogasdiet@gmail.com